Prasada Griffioen. Praktijk voor Lichaam en BewustZijn

Prasada Griffioen

Training Innerlijk Management

Voor meer plezier en vervulling in je werk, leven en relaties. 
Voor minder stress, fysieke klachten
en emotionele spanningen.

Met lichaamswerk,
levenskunst, zelfonderzoek.
bewustwordingsoefeningen en meditatie.


We werken in de training met 3 thema's.

Rust in je hoofd.

Wil je minder piekeren, probleemdenken, zelfkritiek en stress. Meer ontspanning, beter slapen, meer helderheid en focus. In de training leer je essentiële levensvaardigheden voor in je dagelijks leven.

Beter omgaan met gevoelens.

Onzekerheid, verdriet, irritatie horen erbij. Net als plezier en enthousiasme. Stop deze gevoelens niet weg dit geeft klachten. Zak er niet in weg dit verzwakt je. Voel ze komen en weer gaan. Ervaar ze als levensenergie in beweging. Dit geeft je rust en kracht.

Tevreden met jezelf en met je leven.

Loop je jezelf constant voorbij? Mis je diepte, plezier en voelt het nooit goed genoeg? Stop dan eens . . . Adem . . . Voel . . . Breng je aandacht naar dit moment en vind alles wat je nodig hebt.

Wil je alvast iets ervaren?

Luister deze korte audio-meditatie om je hoofd leeg te maken, te ontspannen in je lichaam en gevoelens en en te rusten in de stilte onder alle ervaringen.


Reacties van deelnemers. 

  • Al na de eerste les viel alles op zijn plaats. Daarvoor had ik het gevoel dat ik uit allemaal losse stukken bestond. Ik had moeite met lang doorslapen. Ik had geen trek in voedsel. Meteen na de eerste les voelde het alsof ik weer 1 geheel was. Ik sliep weer, ik at weer.

  • Het werkt echt. Ik kan na mijn werk alle spanning en gedachten makkelijker van me af laten glijden. Ik merk dat ik nu ook mijn grenzen meer herken en tijdig delegeer. Ik heb zelfs promotie gekregen.

  • Dit zouden we op school moeten leren. Ik kan mijn gevoelens veel makkelijker toestaan. Ik voel me vrijer in mijn contacten.
  • Eindelijk geniet ik van alles wat ik bereikt heb. Ik neem nu ook echt tijd voor mijzelf. Dagelijks gebruik ik nog een oefening uit de training die me helpt om dicht bij mijzelf te blijven en echt even stil te staan.
  • Voor mij was het een 'rijke training' van een prachtdocente met oog en hart voor alle deelnemers, goed op maat en heel goed aansluitend bij persoonlijke wensen en grenzen.


Wil je meer weten over de inhoud van de training...? Lees verder

Praktische informatie

Kom kennismaken en ervaren op ma.av. 9 of 16 januari.
De training bestaat uit 12 bijeenkomsten in de periode januari t/m april 2017.
Er is een beperkt aantal plaatsen. De inschrijving start nu. Lees verder